FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ISTRA IMMOBILIEN

Informacije o obradi osobnih podataka

  1. UVOD

Voditelj obrade osobnih podataka je obrt Istra Immobilien Pula;; predstavnik voditelja obrade podataka je Igor Matković.

Istra Immobilien Pula  priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem   www.istraimmobilien.com  prikupi.

Istra Immobilien prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.istraimmobilien.com predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

 

  1. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje Ste dobrovoljno dali Istra Immobilien -u, bilo slanjem upita ili popunjavanjem on-line obrasca  (prilikom slanja upita ili popunjavanja obrasca  koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, datum ili samo godina rođenja) ili korištenjem stranice www.istraimmobilien.com

 Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u papirnatom i u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove  s Vašim osobnim podacima www.istraimmobilien.com će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

 

  1. REZERVACIJA-plaćanja

Pri rezervaciji nekretnine, transfera ili druge usluge www.istraimmobilien.com-a bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo nalogodavcima u realizaciji kupovine

Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.

Napominjemo da je slanje upita na www.istraimmobilien.com  dozvoljena isključivo osobama starijima od 18 godina.

 

  1. KOLAČIĆI

Istra Immobilien  ne zadržava pravo korištenja kolačića na www.istraimmobilien.com

  1. POVEZNICE

www.istraimmobilien.com sadrži poveznice na druge Internet stranice. Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako obrt  Istra Immobilien   ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

 

  1. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Istra Immobilien-a. Promotivni materijali  podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na info@istraimmobilien.com

 

  1. SIGURNOST

Istra Immobilien   poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Osobni podaci koji su Istra Immobilien -u ustupljeni prilikom slanja upita čuvat će se za vrijeme postojanja Internet stranice odnosno. Svi podaci koji su Istra Immobilien -u ustupljeni prilikom slanja upita na Internet stranici, biti će uništeni najkasnije prilikom gašenja iste.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Istra Immobilien -a odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na info@istraimmobilien.com

  1. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

 

Istra Immobilien Pula - Obrt  za poslovanje s nekretninama        

Trg 1. istarske brigade 16, Pula, Vl. Igor Matković

Tel: 00385 98 9161 212 , 052 651 080

info@istraimmobilien.com, www.istraimmobilien.com