Vila - 150 metara od mora

FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 961

Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!

Fažana  ツ 

 Fažana, Valbandon, prodajemo novu kuću katnicu u nizu. Kuća je kompletno opremljena i kategorizirana za iznajmljivanje. Kuća se staoji od ulaznog hodnika, ostave i toaleta, kuhinje sa...

110 m2
149.000,00 
1.108.847,12 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/23
Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!
Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!Nova kuća kompletno opremljena i useljiva!

 Fažana, Valbandon, prodajemo novu kuću katnicu u nizu. Kuća je kompletno opremljena i kategorizirana za iznajmljivanje.
Kuća se staoji od ulaznog hodnika, ostave i toaleta, kuhinje sa blagovaonom, dnevnog boravka sa izlazom na manji vrt sa terasom. Na katu se nalaze tri spavaće sobe od kojih jedna ima svoj balkon, hodnik, i kupatilo. Cijela kuća je opremljena i spremna za useljenje. Klimatizirano sa dimnjakom za kamin. Priprema za solarni sistem. Ispred kuće je mjesto za parkiranje dva automobila.

CIJENA: 149.000€

Podaci o nekretnini

Adresa: Fažana, Hrvatska
Površina okućnice:
40 m2
godina izgradnje:
2016
Vrsta grijanja:
broj soba:
4
broj spavaćih soba:
3
broj wc-a:
2
energetski certifikat:
u izradi
klima uređaj:
da
blizina mora:
da
Balkon/lođa:
da
Vrt:
da
blizina doma zdravlja:
da
blizina javnog prijevoza:
da
DSL/internet:
da
terasa:
da
parkiranje:
da
blizina vrtića:
da
zelene površine u okolici:
da
blizina sportskih sadržaja:
da
blizina kulturnih sadržaja:
da
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR