FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 523

Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!

Pula  ツ 

 Istra, Pula, Vodnjan, Galižana, prodajemo samostojeće vrhunske niskoenergetske vile sa bazenima. Vile su u izgradnji. U ponudi su dvije vile površine 150m2 stambenog prostora na...

150 m2
400.000,00 
2.976.770,80 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/8
Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!
Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!Istra, samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom i pogledom na Brione!

 Istra, Pula, Vodnjan, Galižana, prodajemo samostojeće vrhunske niskoenergetske vile sa bazenima. Vile su u izgradnji.
U ponudi su dvije vile površine 150m2 stambenog prostora na parceli od 1800m2 sa prekrasnim pogledom na Brionsko otoćje i Pulu. Izuzetna intimna lokacija, u slijepoj ulici, udaljeno od more i plaže cca 7km.

Prva niskoenergetska vila ima cijenu od 400.000€ i neto stambenu površinu od 150m2 sa mogučnošću uređenja po želji kupca i mogučnošću izrade krovne terase. Vila će imati i svoj bazen. Samostojeća na parceli od  800m2.

Druga niskoenergetska vila ima cijenu od 450.000€ i neto stambenu površinu od 150m2 plus jedu pomoćnu kamenu kućicu od cca 30m2 tlocrtno, sa mogučnošću uređenja po želji kupca kao i izrade krovne terase. Vila će imati i svoj bazen. Samostojeća na parceli od  1000m2.

U ovoj fazi postoji mogučnost po želji kupca da se napravi i samo jedna samostojeća niskoenergetska vila sa bazenom na parceli od  1800m2 koja bi imala dodatnu kamenu kućicu tlocrta 30m2 i po cijeni od 500.000€

INFO: 00385/98205059

Podaci o nekretnini

Adresa: Pula, Hrvatska
godina izgradnje:
2015
Vrsta grijanja:
centralno
broj soba:
5
broj spavaćih soba:
4
broj wc-a:
4
energetski certifikat:
u izradi
klima uređaj:
da
Balkon/lođa:
da
Vrt:
da
blizina škole:
da
blizina doma zdravlja:
da
blizina tržnice:
da
blizina javnog prijevoza:
da
DSL/internet:
da
terasa:
da
parkiranje:
da
blizina vrtića:
da
pogled na more:
da
zelene površine u okolici:
da
blizina sportskih sadržaja:
da
blizina kulturnih sadržaja:
da
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR