FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ISTRA IMMOBILIEN

Pročitao sam Politiku privatnosti *

Suglasnost za korištenje osobnih podataka

Označavanjem polja kvačicom i slanjem upita izričito izjavljujem da sam Istra Immobilien- u dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje podatke te dozvoljavam da ih Istra Immobilien Pula   koristi u cilju zaštite mojih osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s Istra Immobilien-om. To uključuje i prosljeđivanje mojih osobnih podataka trećim osobama. Trećim osobama smatraju se one osobe koje su neophodne za realizaciju kupovine nekretnine ugovorenog između mene i Istra Immobilien Pula -a. Izričito dozvoljavam Istra Immobilien-u da moje osobne podatke može koristiti u svojim evidencijama  tokom sljedeće dvije godine.

Davanjem ove izjave potvrđujem da sam upoznat s činjenicom da je davanje zatraženih podataka nužno u svrhu izvršavanja ugovora u kojem sam ja klijent ili kako bi se poduzele radnje na moj zahtjev prije sklapanja ugovora te da u slučaju uskrate podataka, nije moguće ostvariti ugovornu suradnju s Istra Immobilien-om. Također, davanjem ove izjave potvrđujem da sam upoznat s pravom na informaciju o mojim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazi podataka Istra Immobilien Pula -a, da u svako doba mogu odustati od dane privole i zatražiti ispravak, dopunu ili prestanak daljnje obrade mojih podataka, osim ako se radi o podacima čije obradu i rok čuvanja nalažu zakonski propisi ili ako se radi o obradi podataka u statističke svrhe kada osobni podaci više ne omogućuju identifikaciju osobe na koju se odnose.

 

Temeljem ove izjave Istra Immobilien neće moje prikupljene osobne podatke koristiti u svrhe marketinga.

Potvrđujem da sam informiran da pravo na informaciju o mojim osobnim podacima te ispravak, dopunu i brisanje mojih osobnih podataka mogu ostvariti na pismeni zahtjev upućen na adresu Istra Immobilien Pula - Obrt  za poslovanje s nekretninama, Trg 1. istarske brigade 16, Pula, ili na e-mail adresu: info@istraimmobilien.com,