Vila - 150 metara od mora

FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 501

Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!

Fažana  ツ 

 Istra, Pula, Fažana, prodajemo samostojeću kuću koja je u fazi roh-bau. Katnica sa dva odvojena stana po 100m2 ukupno 200m2 stambenog prostora. Parcela je velićine 750m2. Sa gornje etaže...

200 m2
190.000,00 
1.413.966,13 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/15
Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!
Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!Fažana, samostojeća kuća roh-bau sa pogledom na Brione!

 Istra, Pula, Fažana, prodajemo samostojeću kuću koja je u fazi roh-bau. Katnica sa dva odvojena stana po 100m2 ukupno 200m2 stambenog prostora. Parcela je velićine 750m2. Sa gornje etaže se pruža prekrasan pogled na Brionsko otočje i Pulu. Prizemlje je u roh-bau fazi gradnje, kat kuće je provedena instalacija vode i struje sa vanjskom stolarijom i unutarnjom žbukom.
Izuzetna nekretnina i prilika za ulaganje na odličnoj likaciji udaljenoj od plaža u Fažani 1500 metara.

Cijena 190.000€

INFO: 00385/98205059

Podaci o nekretnini

Adresa: Fažana, Hrvatska
godina izgradnje:
2010
broj soba:
8
broj spavaćih soba:
6
broj wc-a:
4
energetski certifikat:
u izradi
Balkon/lođa:
da
Vrt:
da
blizina škole:
da
blizina javnog prijevoza:
da
DSL/internet:
da
terasa:
da
parkiranje:
da
pogled na more:
da
zelene površine u okolici:
da
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR