240.000 Euro

Pula - vila- pogled na more -

135.000 E

FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 581

Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!

Barbariga  ツ 

 Barbariga, Peroj, Fažana, prodajemo novi apartman sa velikom terasom i vrtom. Apartman je kompletno novonapravljen uključujući instalacije, keramiku, sanitarije i novi namještaj....

60 m2
80.000,00 
595.354,16 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/27
Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!
Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!Barbariga, novi stan sa vrtom i velikom terasom!

 Barbariga, Peroj, Fažana, prodajemo novi apartman sa velikom terasom i vrtom. Apartman je kompletno novonapravljen uključujući instalacije, keramiku, sanitarije i novi namještaj. Apartman se sastoji od hodnika, spacaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, velike terase i vrta. Apartman ima i svoj vlastiti parking.
Udaljenost od uređene plaže je 200m.

Cijena: 80.000€
INFO: 00385/98205059

Podaci o nekretnini

Adresa: Barbariga, Hrvatska
godina izgradnje:
2015
broj soba:
2
broj spavaćih soba:
1
broj wc-a:
1
energetski certifikat:
u izradi
klima uređaj:
da
Vrt:
da
blizina tržnice:
da
blizina javnog prijevoza:
da
DSL/internet:
da
terasa:
da
parkiranje:
da
zelene površine u okolici:
da
blizina sportskih sadržaja:
da
blizina kulturnih sadržaja:
da
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR