FAŽANA, Peroj - kuća apartman s vrtom

VILLA AVEMAR
FOR RENT
FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 573

SNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m o

Pula  ツ 

 Pula, blizina Duge Uvale, samostojeća kuća  sa prekrasnim pogledom na more. Udaljenost od mora 50m, vlastita plaža potpuno uređena. Kuća je katnica i sastoji se od jednog apartmana u...

180 m2
179.000,00 
1.332.104,93 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/35
SNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m o
SNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m oSNIŽENO! Kuća sa prekrasnim pogledom. Jedinstvena nekretnina na tržištu!!! 50m o

 Pula, blizina Duge Uvale, samostojeća kuća  sa prekrasnim pogledom na more. Udaljenost od mora 50m, vlastita plaža potpuno uređena. Kuća je katnica i sastoji se od jednog apartmana u prizemlju, koji se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog dijela sa kuhinjom, kupatila, ostave (moguća još jedna spavaća soba) konobe i još jedne ostave gdje je postrojenje sa velikom bojlerom( koji je priključen na plinsku instalaciju) kao i postrojenje sa instalacijom mini solarne elektrane koja napaja cijelu kuću energijom. Sa terase od apartmana u prizemlju imamo prekrasan pogled na more i stazu koja vodi dužinom 50m na potpuno uređenu plažu.
Na katu je jedan stan koji se sastoji od dvije spavaće sobe dnevni dio sa kuhinjom, hodnik, kupatilo, tri velike terase od kojih je jedna povezana sa putem koji vodi do mora i uređene intimne plaže. Udaljenosti 50m. Sa svake terase i dnevnog dijela pruža se nevjerojatan pogled na zaljev i more. Pogled koji nitko i nikada ne može sakriti niti na bilo koji način uništiti jer ispod kuće se proteže vlastita parcela veličine cca 500m2. Kuća ima 180m2 stambenog prostora.
Kuća je u potpunosti legalna i ima Uporabnu dozvolu.

Pored ove kuće je još jedna parcela koja ima roh-bau kuću za odmor veličine 40m2 na parceli od 450m2, samostojeća, potpuno legalna i koja se može kupiti za dodatnih 80.000€-, nije uvjet.

PRODANO

Podaci o nekretnini

Adresa: Pula, Hrvatska
godina izgradnje:
2010
Vrsta grijanja:
broj soba:
5
broj spavaćih soba:
3
broj wc-a:
2
energetski certifikat:
u izradi
klima uređaj:
da
Balkon/lođa:
da
Vrt:
da
terasa:
da
parkiranje:
da
pogled na more:
da
zelene površine u okolici:
da
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR