VILLA AVEMAR
FOR RENT
FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 454

Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!

Pula  ツ 

 Pula, Monte Zaro, prodajemo stan na prvom katu od 55m2. Odlična pozicija udaljena od centra, škole, vrtića, 5min hoda, a od gradskih plaža 15min. hoda. Stan se sastoji od ulaznog...

55 m2
67.000,00 
0,00 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/17
Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!
Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!Pula stan na Monte Zaro, odličan stan na prvom katu sa dvije sobe!

 Pula, Monte Zaro, prodajemo stan na prvom katu od 55m2. Odlična pozicija udaljena od centra, škole, vrtića, 5min hoda, a od gradskih plaža 15min. hoda.
Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa blagovaonom, kuhinje sa izlazom na balkon na kojem je i jedna ostava, dvije spavaće sobe i šupom. Stan se može kupiti namješten po potrebi kupca.
Cijena je prihvatljiva u odnosu na lokaciju i iznosi 72.000€.

NOVA CIJENA: 67.000€


INFO: 00385/98205059
 

Podaci o nekretnini

Adresa: Pula, Hrvatska
godina izgradnje:
1970
broj soba:
3
broj spavaćih soba:
2
broj wc-a:
1
klima uređaj:
da
Balkon/lođa:
da
blizina škole:
da
blizina doma zdravlja:
da
blizina tržnice:
da
blizina javnog prijevoza:
da
DSL/internet:
da
parkiranje:
da
blizina vrtića:
da
zelene površine u okolici:
da
blizina sportskih sadržaja:
da
blizina kulturnih sadržaja:
da
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR