FAŽANA, Peroj - kuća apartman s vrtom

VILLA AVEMAR
FOR RENT
FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 563

Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!

Barbariga  ツ 

 Fažana, Peroj, Barbariga, prodajemo vikendicu na parceli od 480m2. Potpuno uređena parcela sa vodom i septičkom jamom. prilaz je uređen, struja je na solarne panele. Pogled na more....

50 m2
40.000,00 
297.677,08 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/18
Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!
Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!Peroj Barbariga, vikendica sa pogledom na more!

 Fažana, Peroj, Barbariga, prodajemo vikendicu na parceli od 480m2. Potpuno uređena parcela sa vodom i septičkom jamom. prilaz je uređen, struja je na solarne panele. Pogled na more. Udaljenost od mora je 2,5km.
Potoji mogučnost kupovine i parcele koja je u produžetku ove sa vikendicom tako da se može dobiti vekendica na parceli od 950m2 po cijeni u kompletu za 57.000€.

CIJENA: 40.000€
INFO: 00385/98205059

Podaci o nekretnini

Adresa: Barbariga, Hrvatska
broj soba:
2
broj spavaćih soba:
2
broj wc-a:
1
energetski certifikat:
u izradi
Vrt:
da
terasa:
da
parkiranje:
da
pogled na more:
da
zelene površine u okolici:
da
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR