FAŽANA-STINJAN novi stanovi u izgradnji, pogled na more

VILLA AVEMAR
FOR RENT
FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 172

Luksuzna vila u Opatiji

Istra  ツ 

 Kuća je dvojni stambeni objekt,  lijeva i desna polovica, koje se sastoje od  dvoetažnog stana sa pomoćnim prostorijama u suterenu i potkrovljem, svaki potpuno samostalan. ...

305 m2
350.000,00 
2.604.674,45 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/13
Luksuzna vila u Opatiji
Luksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u OpatijiLuksuzna vila u Opatiji

 Kuća je dvojni stambeni objekt,  lijeva i desna polovica, koje se sastoje od  dvoetažnog stana sa pomoćnim prostorijama u suterenu i potkrovljem, svaki potpuno samostalan. 
Predmet ove ponude je prodaja jedne polovice kuće, koja se sastoji od dvoetažnog stana sa pomoćnim prostorijama u suterenu i potkrovljem. Dakle, kuća je napravljena na tri etaže i to suteren, prizemlje, kat i potkrovlje.
 
U suterenu se nalazi konoba sa kaminom u starinskom stilu (kamen, stara cigla, drvene grede itd.), kupaona, kotlovnica i mali apartman (sveukupne veličine cca 80 m2). 
Druge dvije sobe su malo manje i jedna (veća od 12 m2 gleda na marune i more), a manja sobica 10 m2 gleda na zelenilo (marune) iza kuće. 
 
Kupaona je veličine  8m2 sa (kompletno opremljena – pločice, tuš kabine, wc školjka, bide, ormar sa velikim ogledalom) i ima izlaz na malu terasu sa koje se vidi more i zelenilo.
Unutarnje stepenice vode na prizemlje odnosno prvi kat na kojemu se nalazi prekrasan veliki dnevni boravak  sa pogledom na cijeli kvarner i unutarnjim kaminom, natkrivenom terasom te kuhinja i blagovaona sa izlazom u stražnji dio kuće na terasu. Na prvom katu se također nalazi i glavni ulaz sa strane te gostinjski wc.
Unutarnje stepenice vode dalje na drugi kat na kojem su smještene tri velike spavaće sobe sa velikom kupaonom. Glavna soba (nazovimo je obiteljska) je veličine 24 m2 i ima izlaz na natkrivenu terasu i iz sobe (doslovno iz kreveta) se pruža prekrasan pogled na kvarner i Rijeku koja sva sjaji noću
Druge dvije sobe su malo manje i jedna (veća od 12 m2 gleda na marune i more), a manja sobica 10 m2 gleda na zelenilo (marune) iza kuće
 
 
Također sa drugog kata unutarnje stepenice vode u potkrovlje koje ima cca 60 m2 i u kojem se može po izboru napraviti studio, biblioteka, mali apartman i sl. U potkrovlju se nalaze dva krovna prozora i jedan veliki prozor sa strane. Jedan krovni prozor smješten je iznad stepeništa, tako da cijeli dan osvjetljava cjelokupno unutarnje stepenište, a sa drugo prozora se pruža prekrasan pogled na more, Rijeku, marinu Ičići, Krk, itd. Na svakom katu su prekrasni veliki natkriveni balkoni sa pogledom na cijeli kvarnerski zaljev. 
Kuća je smještena na izuzetno mirnoj lokaciji, sa prekrasnim pogledom na more i okružena zelenilom i marunima iznad Lovrana. Moguća je i izgradnja bazena ispred kuće po zahtjevu kupca kao i garaže za tri vozila. U okućnici je također planirana izgradnja vanjske ljetne natkrivene kuhinje sa velikim kaminom i pogledom na more.
Oprema
Unutrašnjost kuće je skoro potpuno uređena, još jedino fali uređenje suterena i potkrovlja. Dakale postavljene su pločice, mramor, kamen, ofarbani zidovi, unutarnja stolarija, kupaonica i WC, kuhinja, kamin itd. U kući postoji i vlastita kotlovnica za centralno grijanje koja može biti na plin ili na kruta goriva, koja zagrijava kompletnu kuću i toplu vodu. 
Grijanje je centralno i to u prizemlju radijatori, na prvome katu i kupaonicama podno etažno grijanje, a u sobama i potkrovlju radijatori. Na prvom katu u dnevnom se nalazi kamin koji može služiti kao centralno grijanje. Ispred kuće ima parking mjesta za otprilike tri vozila. Ograda oko kuće je napravljena od kamena. 
Ukoliko je netko zainteresiran za kupnju kompletne kuće, dakle jednu i drugu polovicu, moguća je i ta opcija, s time da je onda cijena  600,000 eura
 

Podaci o nekretnini

Adresa: Istra, Hrvatska
godina izgradnje:
2008
broj soba:
4
broj spavaćih soba:
3
broj wc-a:
2
energetski certifikat:
u izradi
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR