FAŽANA, Peroj - kuća apartman s vrtom

VILLA AVEMAR
FOR RENT
FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 300

Kuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicom

Barbariga  ツ 

 Barbariga je malo turističko mjesto, koje se nalazi na 15 km sjeverozapadno od Pule, u smjeru Fažane i Peroja, sa lijepim i uređenim plažama, okruženo netaknutom prirodom i brojnim...

72 m2
150.000,00 
1.116.289,05 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/17
Kuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicom
Kuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicomKuća: Barbariga-kuća u nizu s okućnicom

 Barbariga je malo turističko mjesto, koje se nalazi na 15 km sjeverozapadno od Pule, u smjeru Fažane i Peroja, sa lijepim i uređenim plažama, okruženo netaknutom prirodom i brojnim maslinicima, a u centru naselja se nalazi samoposluga, kiosk i nekoliko restorana. Mjesto je odlično za odmor. 
Na prodaju je  kuća katnica, vezana s oba dvije strane, sa ukupnom neto stambenom površinom od 72 m2. U prizemlju se nalaze: hodnik , dnevni boravak, kuhinja, kupatilo i natkrivena terasa  u stražnjem dijelu kuće, a na katu kuće su smješteni: hodnik, garderoba, kupatilo i 2 spavaće sobe. Kuća ima vrt od 60 m2.
U sklopu kuće nudi se još jedan studio apartman  20 m2 za goste . 
Prodaje se sa svim namještajem; centralno plinsko grijanje, podovi: parket i keramika, drvena stolarija. Udaljenost od prve plaže: 600 m.

info:00385 98 9161 212

cijena 180.000 €, 160.000 €
Nova cijena 150.000 €

Podaci o nekretnini

Adresa: Barbariga, Hrvatska
godina izgradnje:
1988
broj soba:
4
broj spavaćih soba:
3
broj wc-a:
3
energetski certifikat:
u izradi
klima uređaj:
da
Vrt:
da
blizina javnog prijevoza:
da
zelene površine u okolici:
da
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR