FAŽANA, Peroj - kuća apartman s vrtom

VILLA AVEMAR
FOR RENT
FOR RENT
VILLA MACCARONI
FOR RENT
back
ID: 515

Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!

Pula  ツ 

 Istra, Pula, prodajemo samostojeću kuću-vilu sa bazenom. Kuća je katnica veličine 300m2 na parceli od 750m2 sa bazenom veličine 22,5m2. Kuća se sastoji od podruma u kojem je...

300 m2
320.000,00 
2.381.416,64 Kn
ISTRA IMMOBILIEN
1/19
Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!
Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!Istra, Pula, visokokvalitetna samostojeća kuća sa bazenom!

 Istra, Pula, prodajemo samostojeću kuću-vilu sa bazenom. Kuća je katnica veličine 300m2 na parceli od 750m2 sa bazenom veličine 22,5m2. Kuća se sastoji od podruma u kojem je smještena teretana i kotlovnica na solarno napajanje putem koje se dobiva topla voda i grijana voda u bazenu. U prizemlju kuće je smještena jedna spavaća soba sa svojim kupatilom, kuhinja sa blagovaonom, dnevni boravak sa kaminom i izlazom na tersau sa koje se ide u vrt sa vanjslim kaminom i bazenom i još jednim toaletom. Na prvom katu je smješteno tri spavaće sobe sa svojim kupatilima i balkonom. Kuća ima predivan panoramski pogled na Pulu jer je smještena na uzvišenju. Kuća je kompletno klimatizirana sa 6 unutarnji klima jedinica. Prekrasno uređena parcela sa malim kažunom, ograđena kamenim zidom.
Kuća je izuzetno kvalitetno napravljena i kategorizirana za iznajmljivanje za 10 osoba tako da vlasniku može donijeti dosta dobar godišnji prihod.
Cijena 320.000€.

INFO: 00385/98205059

Podaci o nekretnini

Adresa: Pula, Hrvatska
godina izgradnje:
2010
broj soba:
5
broj spavaćih soba:
4
broj wc-a:
5
energetski certifikat:
u izradi
klima uređaj:
da
Balkon/lođa:
da
Vrt:
da
blizina škole:
da
blizina doma zdravlja:
da
blizina javnog prijevoza:
da
DSL/internet:
da
terasa:
da
parkiranje:
da
blizina vrtića:
da
zelene površine u okolici:
da
blizina sportskih sadržaja:
da
blizina kulturnih sadržaja:
da
Pošalji upit
Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
Predmet:
Ime:
Telefon/mob
E-mail:
Poruka:
qr code istraimmobilien
AGENTI.HR
AGENTI.HR